De geboorte van Immodokter

We zijn zo ongelofelijk blij dat we eindelijk online zijn. Het is bijna niet te geloven dat het hele proces van vormgeven van de website en huisstijl, als ook het juridische kader zo lang hebben geduurd… Het heeft werkelijk bloed, zweet en tranen gekost. Misschien ligt het wel aan de behoefte aan perfectie, alle puntjes echt op de juiste "i's".

De naam "IMMODOKTER" zegt het al, maar waarschijnlijk vraag u zich toch af wat Immodokter precies inhoudt en hoe het is ontstaan.

Immodokter is de partner van elke vastgoedmakelaar, notaris, projectontwikkelaar en privé persoon die zijn woning verkoopt. De patiënt is altijd een woning, appartement of bedrijfspand met nood aan nieuwe energie om snel en tegen de beste prijs verkocht te worden. Meer over onze specifieke diensten vindt u hier.

Het idee van Immodokter is enkele jaren geleden ontstaan na een aantal huizen te hebben gezien die te koop werden aangeboden en maar niet verkocht geraakten. Een 'toevallig' (thans geloof ik niet in toeval) gesprek met een zeer gefrustreerde eigenaar heeft toen de juiste snaar geraakt die me creatief aan het denken gebracht heeft.

Als interieurarchitecte (en op dat moment in stage als vastgoedmakelaar) zag ik overal de mogelijkheden die ruimtes gaven. Ik denk ruim(telijk) en in termen van sfeer, gezelligheid, functie, bestemming, …

De gefrustreerde eigenaar, waarover ik het net had, begreep niet waarom zijn "waardevolle" eigendom, zelfs na verlaging van de prijs, nog steeds niet verkocht geraakte. Mijn aangeboren bereidheid om iedereen te willen helpen, heeft me aan het denken gezet. Na grondige analyse van de mogelijke redenen waarom deze woning niet verkocht geraakte en na het ombuigen van negatieve punten naar positieve troeven door de juiste behandeling, is deze woning binnen 1 maand na de nodige aanpassingen verkocht.

De volgende "gefrustreerde eigenaar" bood zich aan, en nog één en nog één, … Ondertussen zijn we ongeveer 6 jaar en een serieus aanntal patiënten (= woningen) verder.

Heel snel veranderde de (immo)wereld, de mentaliteit van de eigenaars en de behoeftes van de kopers. De combinatie van al deze factoren maakt dat we besloten hebben om Immodokter op te starten en onze kennis te delen met de wereld. We willen graag alle eigenaars die hun woning verkopen ondersteunen, maar ook alle gepassioneerde collega-makelaars, notarissen en projectontwikkelaars helpen.

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Je woning verkoopsklaar maken?