Concept opent andere perspectieven

BRXinvest

In eerste instantie werden wij door Immodokter gecontacteerd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We hadden dadelijk interesse om een samenwerking in één van onze panden uit te testen. En met succes! Immodokter volgde het project op de voet op, we werden duidelijk op de hoogte gehouden van de volgorde van de werken en bovendien kregen we prachtige foto's toegestuurd die we konden gebruiken voor de publiciteitscampagne.

Immodokter geeft zeker een meerwaarde aan de verkoop en opent andere perspectieven!

Een echte aanrader!

Dhr. Vrancken, Verkoper van de woning te Hasselt

Via mijn vastgoedmakelaar kwam ik bij Immodokter terecht. Mijn woning werd volledig onder de loep genomen, alle mogelijkheden werden zeer uitgebreid bekeken.

De aannemers die de werken in mijn woning hebben uitgevoerd waren vriendelijk en zeer professioneel! Immdokter heeft prachtig werk verricht, een echte aanrader!

Zeer goede aanpak

Bruno en Els, Koper van de bemeubelde woning te Scherpenheuvel-Zichem

Het feit dat de woning bemeubeld is, heeft voor ons dan ook uiteindelijk de doorslag gegeven in de beslissing om de woning aan te kopen.

Wij hebben verschillende woningen bezocht, maar het was de eerste en enige keer dat we dit concept in onze zoektocht zijn tegengekomen. Ik vind dit een zeer goede aanpak.

Zeer tevreden met het resultaat

Familie Van Gelder, Verkoper van de bemeubelde woning te Scherpenheuvel-Zichem

Toen ons verteld werd dat de woning geschilderd en bemeubeld zou worden vooraleer de verkoop zou opstarten, waren wij terughoudend.

Toen de styling gedaan was, zagen we in dat dit de woning toch veel meer potentieel geeft, we wisten niet dat dit mogelijk zou zijn. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

Je woning verkoopsklaar maken?