Realisatie in Koersel

Gezien tijdens 'Huizenjagers'! Deze (oorspronkelijk) leegstaande woning voldeed op alle vlakken aan de zoekvraag van de potentiële kopers die deelnamen aan het tv-programma. Om de positieve punten van deze open-bebouwing nog extra in de verf te zetten, werd op vraag van de vastgoedmakelaar de eengezinswoning volledig ingericht door Immodokter met een combinatie van kartonnen en echt meubilair. Zo kon de woning tijdens het tv-programma volledig stralen en optimaal getoond worden aan de klanten.

Recensies

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Concept opent andere perspectieven

BRXinvest

In eerste instantie werden wij door Immodokter gecontacteerd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We hadden dadelijk interesse om een samenwerking in één van onze panden uit te testen. En met succes! Immodokter volgde het project op de voet op, we werden duidelijk op de hoogte gehouden van de volgorde van de werken en bovendien kregen we prachtige foto's toegestuurd die we konden gebruiken voor de publiciteitscampagne.

Immodokter geeft zeker een meerwaarde aan de verkoop en opent andere perspectieven!

Een echte aanrader!

Dhr. Vrancken, Verkoper van de woning te Hasselt

Via mijn vastgoedmakelaar kwam ik bij Immodokter terecht. Mijn woning werd volledig onder de loep genomen, alle mogelijkheden werden zeer uitgebreid bekeken.

De aannemers die de werken in mijn woning hebben uitgevoerd waren vriendelijk en zeer professioneel! Immdokter heeft prachtig werk verricht, een echte aanrader!

Bekijk meer recensies

Je woning verkoopsklaar maken?