Realisatie in Diest

Een villa met zwembad, daar droomt toch iedereen van! Toch raakte deze woning niet verkocht en werd de hulp van de Immodokter door de eigenaars ingeroepen. Met een beperkt likje verf werd de woning geneutraliseerd. De bestaande meubels werden herschikt, persoonlijke spullen werden zoveel mogelijk verwijderd en dit met een prachtig resultaat tot gevolg. De woning straalt nu rust en eenvoud uit.

Na de tussenkomst van de Immodokter werd de woning razendsnel verkocht.

Recensies

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Concept opent andere perspectieven

BRXinvest

In eerste instantie werden wij door Immodokter gecontacteerd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We hadden dadelijk interesse om een samenwerking in één van onze panden uit te testen. En met succes! Immodokter volgde het project op de voet op, we werden duidelijk op de hoogte gehouden van de volgorde van de werken en bovendien kregen we prachtige foto's toegestuurd die we konden gebruiken voor de publiciteitscampagne.

Immodokter geeft zeker een meerwaarde aan de verkoop en opent andere perspectieven!

Een echte aanrader!

Dhr. Vrancken, Verkoper van de woning te Hasselt

Via mijn vastgoedmakelaar kwam ik bij Immodokter terecht. Mijn woning werd volledig onder de loep genomen, alle mogelijkheden werden zeer uitgebreid bekeken.

De aannemers die de werken in mijn woning hebben uitgevoerd waren vriendelijk en zeer professioneel! Immdokter heeft prachtig werk verricht, een echte aanrader!

Bekijk meer recensies

Je woning verkoopsklaar maken?