Realisatie in Hasselt

Deze woning met maar liefst 7 slaapkamers mag je echt een uitdaging noemen. Zoals je zal zien op de foto's 'voor' kampte deze woning met een vochtprobleem. De hulp van de Immodokter werd ingeroepen.

Als eerste werd het vochtprobleem behandeld door een erkende firma. Vervolgens werd de woning opgefrist door al het donkere hout te schilderen, nieuwe vloer te leggen op de verdieping en de woning in te richten om een warme en gezellige sfeer te creëren. Een geslaagd project met verkoop van de woning als eindresultaat.

Recensies

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Concept opent andere perspectieven

BRXinvest

In eerste instantie werden wij door Immodokter gecontacteerd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We hadden dadelijk interesse om een samenwerking in één van onze panden uit te testen. En met succes! Immodokter volgde het project op de voet op, we werden duidelijk op de hoogte gehouden van de volgorde van de werken en bovendien kregen we prachtige foto's toegestuurd die we konden gebruiken voor de publiciteitscampagne.

Immodokter geeft zeker een meerwaarde aan de verkoop en opent andere perspectieven!

Een echte aanrader!

Dhr. Vrancken, Verkoper van de woning te Hasselt

Via mijn vastgoedmakelaar kwam ik bij Immodokter terecht. Mijn woning werd volledig onder de loep genomen, alle mogelijkheden werden zeer uitgebreid bekeken.

De aannemers die de werken in mijn woning hebben uitgevoerd waren vriendelijk en zeer professioneel! Immdokter heeft prachtig werk verricht, een echte aanrader!

Bekijk meer recensies

Je woning verkoopsklaar maken?