Realisatie in Lummen

Dit pand werd niet enkel als woning gebruikt door de eigenaars. Beiden voerden hun zelfstandige activiteit (kinesistpraktijk en kantoorruimte) hier uit. Na verhuis van de eigenaars werd door de Immodokter de indeling van het pand onder de loep genomen en werden deze functies aangepakt en gewijzigd: kantoorruimte werd studio met als doel een ruimer publiek aan te spreken.

De woning werd door de Immodokter volledig ingericht (de inrichting kan zelfs mee aangekocht worden).

Recensies

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Concept opent andere perspectieven

BRXinvest

In eerste instantie werden wij door Immodokter gecontacteerd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We hadden dadelijk interesse om een samenwerking in één van onze panden uit te testen. En met succes! Immodokter volgde het project op de voet op, we werden duidelijk op de hoogte gehouden van de volgorde van de werken en bovendien kregen we prachtige foto's toegestuurd die we konden gebruiken voor de publiciteitscampagne.

Immodokter geeft zeker een meerwaarde aan de verkoop en opent andere perspectieven!

Een echte aanrader!

Dhr. Vrancken, Verkoper van de woning te Hasselt

Via mijn vastgoedmakelaar kwam ik bij Immodokter terecht. Mijn woning werd volledig onder de loep genomen, alle mogelijkheden werden zeer uitgebreid bekeken.

De aannemers die de werken in mijn woning hebben uitgevoerd waren vriendelijk en zeer professioneel! Immdokter heeft prachtig werk verricht, een echte aanrader!

Bekijk meer recensies

Je woning verkoopsklaar maken?