Realisatie in Peer

De Italiaanse afkomst van de eigenaars was in deze woning duidelijk aanwezig. De eigenaar was gespecialiseerd in Venetiaans stucwerk, een stijlvolle stucsoort met marmerachtig uiterlijk. Mooi en zeer kwaliteitsvol, maar overvloedig aanwezig, waardoor de woning een vrij kille uitstraling had. Door het Venetiaans stucwerk gedeeltelijk te overschilderen werd de woning geneutraliseerd en kreeg ze een warme uitstraling.

Mede door een nieuwe, prachtige inrichting en met een duidelijke functietoewijzing van elke ruimte heeft de Immodokter deze woning laten stralen als nooit tevoren! Een echte succesformule!

Recensies

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Concept opent andere perspectieven

BRXinvest

In eerste instantie werden wij door Immodokter gecontacteerd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We hadden dadelijk interesse om een samenwerking in één van onze panden uit te testen. En met succes! Immodokter volgde het project op de voet op, we werden duidelijk op de hoogte gehouden van de volgorde van de werken en bovendien kregen we prachtige foto's toegestuurd die we konden gebruiken voor de publiciteitscampagne.

Immodokter geeft zeker een meerwaarde aan de verkoop en opent andere perspectieven!

Een echte aanrader!

Dhr. Vrancken, Verkoper van de woning te Hasselt

Via mijn vastgoedmakelaar kwam ik bij Immodokter terecht. Mijn woning werd volledig onder de loep genomen, alle mogelijkheden werden zeer uitgebreid bekeken.

De aannemers die de werken in mijn woning hebben uitgevoerd waren vriendelijk en zeer professioneel! Immdokter heeft prachtig werk verricht, een echte aanrader!

Bekijk meer recensies

Je woning verkoopsklaar maken?