Realisatie in Riemst

Gelegen in agrarisch gebied, deels verbouwd, maar niet afgewerkt, ... Deze woning te Riemst was ook voor de Immodokter een echte uitdaging. De verborgen parels van deze woning moesten extra in het licht gezet worden. De prachtige keuken werd volledig opgeruimd zodat deze kon stralen, de woonkamer werd volledig opgefrist en ingericht met jong en modern meubilair. Verder werden de diverse slaapkamers aangepakt.

Met trots kunnen we hier zeggen dat, na de behandeling van de Immodokter, de woning na twee dagen verkocht werd.

Recensies

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Concept opent andere perspectieven

BRXinvest

In eerste instantie werden wij door Immodokter gecontacteerd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We hadden dadelijk interesse om een samenwerking in één van onze panden uit te testen. En met succes! Immodokter volgde het project op de voet op, we werden duidelijk op de hoogte gehouden van de volgorde van de werken en bovendien kregen we prachtige foto's toegestuurd die we konden gebruiken voor de publiciteitscampagne.

Immodokter geeft zeker een meerwaarde aan de verkoop en opent andere perspectieven!

Een echte aanrader!

Dhr. Vrancken, Verkoper van de woning te Hasselt

Via mijn vastgoedmakelaar kwam ik bij Immodokter terecht. Mijn woning werd volledig onder de loep genomen, alle mogelijkheden werden zeer uitgebreid bekeken.

De aannemers die de werken in mijn woning hebben uitgevoerd waren vriendelijk en zeer professioneel! Immdokter heeft prachtig werk verricht, een echte aanrader!

Bekijk meer recensies

Je woning verkoopsklaar maken?