Realisaties in Heusden-Zolder

Over kleuren en smaken valt niet te twisten. Wat de ene persoon mooi vindt, kan voor de andere totaal anders zijn. Bij verkoop van een woning is het echter van belang een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. Persoonlijke inrichting is daarom uit den boze.

In deze villa in Heusden-Zolder hadden de eigenaars een zeer specifieke smaak en inrichting. Jammer genoeg werden hierdoor geen potentiële kopers aangetrokken. De Immodokter kwam in actie met een prachtig resultaat tot gevolg.

Recensies

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Concept opent andere perspectieven

BRXinvest

In eerste instantie werden wij door Immodokter gecontacteerd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We hadden dadelijk interesse om een samenwerking in één van onze panden uit te testen. En met succes! Immodokter volgde het project op de voet op, we werden duidelijk op de hoogte gehouden van de volgorde van de werken en bovendien kregen we prachtige foto's toegestuurd die we konden gebruiken voor de publiciteitscampagne.

Immodokter geeft zeker een meerwaarde aan de verkoop en opent andere perspectieven!

Een echte aanrader!

Dhr. Vrancken, Verkoper van de woning te Hasselt

Via mijn vastgoedmakelaar kwam ik bij Immodokter terecht. Mijn woning werd volledig onder de loep genomen, alle mogelijkheden werden zeer uitgebreid bekeken.

De aannemers die de werken in mijn woning hebben uitgevoerd waren vriendelijk en zeer professioneel! Immdokter heeft prachtig werk verricht, een echte aanrader!

Bekijk meer recensies

Je woning verkoopsklaar maken?