Realisatie in Scherpenheuvel

Een typische woning in Vlaamse stijl met verouderde inrichting, je vindt ze overal. Dit type woning heeft zoveel potentieel dat het jammer zou zijn om dit niet te tonen. De eigenaars van deze woning schakelden de Immodokter in om de woning te laten stralen: een slimme zet! Beperkte schilderwerken, een jonge inrichting en de juiste presentatie op de vastgoedmarkt maakten dat dit project een echt succes werd.

De woning werd verkocht, inclusief alle inrichting van de Immodokter.

Recensies

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Concept opent andere perspectieven

BRXinvest

In eerste instantie werden wij door Immodokter gecontacteerd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We hadden dadelijk interesse om een samenwerking in één van onze panden uit te testen. En met succes! Immodokter volgde het project op de voet op, we werden duidelijk op de hoogte gehouden van de volgorde van de werken en bovendien kregen we prachtige foto's toegestuurd die we konden gebruiken voor de publiciteitscampagne.

Immodokter geeft zeker een meerwaarde aan de verkoop en opent andere perspectieven!

Een echte aanrader!

Dhr. Vrancken, Verkoper van de woning te Hasselt

Via mijn vastgoedmakelaar kwam ik bij Immodokter terecht. Mijn woning werd volledig onder de loep genomen, alle mogelijkheden werden zeer uitgebreid bekeken.

De aannemers die de werken in mijn woning hebben uitgevoerd waren vriendelijk en zeer professioneel! Immdokter heeft prachtig werk verricht, een echte aanrader!

Bekijk meer recensies

Je woning verkoopsklaar maken?